Visual Job Scheduler

Gør din projekt- og ressourceplanlægning lettere med interaktive Gantt-kort. Visual Job Schduler, som er integreret i Business Central gør det nemmnere at overskue virksomhedens forskellige projekter.

Spørg os om Visual Job Scheduler

Ring – eller skriv til os.

Tlf.: +45 5353 2020

Mail: kontakt@vektus.dk

Visual Jobs Scheduler

 • En app til Business Central, som visualiserer og giver overblik over sager, projekter og ressourcer (på engelsk “jobs” – hvilket forklarer navnet på produktet).
 • Styrker din projektplanlægning ved at gøre data om sager og ressourcer visuelle med Gantt-diagrammer.
 • Giver dig en interaktiv projekt- og ressourceplan med mulighed for nem planlægning af sager, projekter og ressourcer ved hjælp af den intuitive drag & drop funktionalitet.
 • Integreres fuldt ud i sagsmodulet i Business Central. App’en er udviklet med udgangspunkt i Business Central-standardfunktionalitet, og kan installeres uden at ændre eksisterende objekter.

Se den kort video. Den viser dig helt præcist, hvordan Visual Job Schduler er integreret i Business Central – og hvordan du nemt kan arbejde med app’en, og få overblik over dine projekter.

Hvorfor vælge Visual Job Scheduler?

Se

Sagsmodulet samler al data om sager, projekter, planlægningslinjer og ressourcetildelinger i en hierarkisk struktur. Det betyder, at al data kan samles og præsenteres for dig på en overskuelig og velkendt måde: både som en projektplan i et Gantt-diagram og et ressource-Gantt-diagram.

Forstå

Gennemsigtighed i alle projekt- og ressourcerelaterede data er helt essentielt for at kunne forstå din projektplan og din ressourcesituation. Med Visual Job Scheduler får du hurtigt overblik over afhængigheder, konflikter i din tidsplan og andre udfordringer, som påvirker dine sager og projekter.

Handling

Med fuld forståelse og overblik over tidsplanen er det muligt for dig at styre dine sager og projekter, og foretage korrigerende handlinger undervejs. Visual Jobs Scheduler giver dig mulighed for nemt at justere tidsplanen ved hjælp af drag & drop funktionen. Det gælder både for timingen af ​​opgaverne, planlægningslinjer, deres varighed, for tildeling af ressourcer osv.

Drag & drop-funktionen

Planlæg sager, projekter, opgaver, planlægningslinjer og ressourcer visuelt med den intuitive drag & drop funktion. Visual Job Scheduler understøtter både vandrette bevægelser (dvs. ændring af start- og slutdato) og lodrette ændringer (dvs. ændring af ressourcetildeling). På samme måde kan du nemt implementere og visualisere afhængigheder af opgaver.

Hurtig navigering

Visual Job Viewer tilbyder masser af muligheder, der gør navigering i planlægningstavlen let: Med enkle klik med musen eller musens ”hjul” kan du hurtigt navigere til bestemte tidspunkter eller perioder, zoome ind på områder og efterfølgende nemt vende tilbage til udgangspunktet.

Opret nye planlægningslinjer interaktivt

I Visual Job Scheduler har du lister over dine ressourcer (i jobvisningen) og en liste med alle dine sager/projekter, planlægningslinjer og opgaver (i ressourcevisningen). Det gør det nemt for dig at tildele en ressource til en opgave, eller en opgave til en ressource, ved at trække den fra listen til diagrammet.

Få overblik over ressourcebelastningen, ikke kun projektstrukturen

Visual Jobs Scheduler er ikke kun et interaktivt Gantt-diagram, som du måske kender det fra andre projektstyringsværktøjer. Visual Jobs Scheduler giver dig også overblik over den respektive ressourceudnyttelse. Hvis flytning af en opgave resulterer i en overbelastning, får du med det samme en visuel advarsel, så du kan reagere. Det hele sker i realtid.

Fuldt integreret med Business Central

Visual Job Scheduler integreres fuldt ud med Business Central, med direkte forbindelse til databasen. Integrationen betyder, at du kan fortsætte arbejdet i den brugergrænseflade, du kender. Samtidig får du hurtige genveje både fra Visual Job Scheduler til Business Central – og omvendt.

Sådan kommer du i gang med Visual Job Scheduler

Skal du i gang med en Visual Job Scheduler løsning?
Så kontakt os og få en snak om, hvordan du nemt kommer i gang.

Hvorfor Vektus

Sådan arbejder vi

Vi arbejder på, at din investering i Business Central bliver en succes både her og nu, og på den lange bane.

Vil du vide mere om Visual Job Scheduler – og hvordan det kan integreres i din virksomhed

Send os en mail

  Dit navn

  Din e-mail

  Dit telefonnr.

  Din besked

  * Vi behandler dine data med respekt, og giver dem ikke videre. Du kan til hver en tid kræve dem slettet. Se vores privatlivs – og cookiepolitik. Du finder linket nederst i footeren på hjemmesiden.

  Se videoen om Visual Job Scheduler

  Og forstå, hvad det er du kan med løsningen.

  Vi udvikler Business Central Talenter i samarbejde med Microsoft

  Vi udvikler talenter i Microsoft Reskill Business central Talent Program.