Consignor –  Fragtløsning

Med Consignor integreret med din Business Central løsning kan du slippe for manuel indtastning, når du skal booke dine forsendelser. Det minimerer fejl og sparer dig tid. Vektus har et indgående kendskab til Consignor, og kan sikrer dig korrekt integration i overensstemmelse med dine behov og ønsker – herunder bl.a. om integrationen skal være fuldautomatisk eller halvautomatisk.

Spørg os om Consignor

Ring – eller skriv til os.

Tlf.: +45 5353 2020

Mail: kontakt@vektus.dk

Med Consignor integreret med Business Central får du:

Nemmere håndtering af alle dine forsendelser

Alle transportører i én løsning

Overblik, rapporter og statistik over dine forsendelser

Simpel smartphone-baseret og gratis scanningsløsning

Consignor giver dig mulighed for at booke og printe alle dine forsendelser i ét system. Ved at integrere dit eget system til Consignor platformen får du adgang til verdens største transportør bibliotek. Consignor understøtter over 300 transportører i Norden, heraf ca. 60 i Danmark.

Derfor er Consignor relevant for dig

Integration

Når du integrerer Consignor med din Business Central, gør du håndteringen af alle dine forsendelser endnu mere effektiv. Med en korrekt integration slipper du for manuel genindtastning af ordreoplysninger. Integrationen laves fuldautomatisk eller halvautomatisk afhængigt af dine ønsker og behov.

SMS og e-mailadvisering

Med Consignor har I mulighed for at tilbyde jeres kunder track & trace af deres pakker gennem SMS eller e-mail advisering.  Nemt for jer og bekvemt for jeres kunder.

Enkelt interface

Consignor er udviklet for at gøre opmærkningen af forsendelser lettere, og er opbygget med et design, der afspejler det du kender fra Microsoft Outlook. Du kan hurtigt danne dig et overblik over, hvilke funktioner du har til rådighed, og programmet er nemt at navigere rundt i.

Consignor printer de nødvendige labels på samme printer og booker forsendelserne elektronisk på den måde, som den enkelte transportør ønsker.

Ikke to transportører er ens, men i Consignor får du nem og let adgang til en varieret og kompleks transportverden.

I tillæg hertil giver Consignor dig markedets bedste kundeserviceværktøjer, fragtprisberegning, SMS- og e-mail advisering og meget andet.

Sådan kommer du i gang med Consignor

Skal du i gang med en Consignor løsning?
Så kontakt os og få en snak om, hvordan du nemt kommer i gang.

Hvorfor Vektus

Sådan arbejder vi

Vi arbejder på, at din investering i Business Central bliver en succes både her og nu, og på den lange bane.

Få et overblik over, hvad Consignor kan for din virksomhed.

Send os en mail

    Dit navn

    Din e-mail

    Dit telefonnr.

    Din besked

    * Vi behandler dine data med respekt, og giver dem ikke videre. Du kan til hver en tid kræve dem slettet. Se vores privatlivs – og cookiepolitik. Du finder linket nederst i footeren på hjemmesiden.