Konsolidator

Med Konsolidator kan du automatisere konsolideringen, så du undgår manuelle, komplekse beregninger. Resultatet er, at du kan levere korrekte regnskabstal for hele koncernen, hurtigere end i dag.

Spørg os om Konsolidator

Ring – eller skriv til os.

Tlf.: +45 5353 2020

Mail: kontakt@vektus.dk

Derfor er Konsolidator relevant for dig

Er I en koncern med mange datterselskaber, der involverer kompleksiteter som intern handel, elimineringer og håndtering af udenlandsk valuta, som du skal konsolidere til løbende månedsrapportering og årsrapporten?

Korrekt regnskabsteknisk konsolidering og rapportering

Simpel applikation der gør det muligt at konsolidere hele koncernen på få minutter, selv når I vækster.

Let onboarding med brug af AI

Spar tid og få præcise tal. Få dokumentation og fuldt revisionsspor. Lav din konsolidering på 13 minutter.

Spar tid og få præcise tal

Automatiser konsolidering af koncerner, underkoncerner og datterselskaber, faktiske tal, budgettal og forecast og lad softwaret håndtere alle beregninger og journalforberedelser, så du er sikker på, at dine tal altid er præcise og fejlfri. Alle koncern-beregninger bliver bogført automatisk i vores journalmodul, som sikrer et hurtigt overblik. En fuld konsolidering tager typisk ikke mere end 13 minutter.

Få dokumentation og fuldt revisionsspor

Opnå fuldt revisionsspor med dokumentation af transaktioner mellem datterselskaber og koncerner. Du kan se og spore ændringer i hvert tal, justering og bogføring og får gennemsigtighed i dine finansielle data på tværs af koncernen.

Konsolidator er testet, anvendt og supporteret af revisorer, store børsnoterede koncerner samt mindre privatejede selskaber.

Hvilke virksomheder kan benytte Konsolidator?

Hvis din koncern har en kompleks struktur, som mange datterselskaber eller forskellige valutaer, er det en stor fordel at bruge Konsolidator til at automatisere beregningerne.

Yderligere, hvis du vil konsolidere budget og forecast, inkludere selskaber som ikke er i Business Central eller vil have cash flow for alle datterselskaber samt koncern, giver Konsolidator stor værdi

Lav din konsolidering på 13 minutter

Konsolideringsprocessen i Konsolidator består af 5 simple steps: Upload, Journals, Consolidation, Cash-flow og Reporting. Du synkroniserer let dine data fra Business Central, afstemmer de auto-genererede journals, færdiggør konsolideringen, generer en konsolideret pengestrømsopgørelse, og downloader til sidste dine rapporter.

Visuelle alarmer afslører fejl og mangler

Glemmer du at konsolidere en periode, eller uploader du en balance der ikke stemmer, vil Konsolidator tydeligt vise dig, hvor og hvad der skal rettes, så du kan fuldføre konsolideringsprocessen uden problemer. Det sikrer, at din konsolidering er fejlfri, og du kan have tillid til dens nøjagtighed, uden at spilde tid på at fejlfinde i Excel ark, der ikke stemmer overens.

Simple integration til Business Central

Du kan enkelt og hurtigt overføre dine regnskabstal fra Business Central til Konsolidator. Uanset om du har 3 selskaber eller flere end 80 tager synkroniseringen ikke mere end et par sekunder.

AI-mapping

En del af setuppet i Konsolidator er at mappe din lokale kontoplan til en koncern kontoplan. Det gør Konsolidator ved brug af AI, hvor softwaret automatisk mapper alle de lokale konti til koncernkontoplanen. Du kan forvente en korrekthed på over 70%. De resterende 30% korrigerer du ved en helt simpel ”drag and drop”.

Fordelene ved Konsolidator

 • Automatisk konsolidering af aktuelle, budget og forecast tal

 • Automatisk pengestrømsopgørelse for alle datterselskaber samt dine koncerner

 • Automatisk eliminering og beregning af minoritetsandele

 • Automatisk valutakursomregning på tværs af selskaber

 • Se og spore ændringer i hvert tal, justering og bogføring

 • Spore data for at se koncernens finansielle udvikling over tid

 • Udarbejde historiske oversigter over koncernens data

 • Få fuldt revisionsspor på dine konsoliderede data

 • Få hurtigere og mere nøjagtig rapportering

Sådan kommer du i gang med Konsolidator

Skal du i gang med en Konsolidator løsning?
Så kontakt os og få en snak om, hvordan du nemt kommer i gang.

Hvorfor Vektus

Sådan arbejder vi

Vi arbejder på, at din investering i Business Central bliver en succes både her og nu, og på den lange bane.

Vil du vide mere om Konsolidator – og hvordan du kan integrere applikationen med Business Central

Send os en mail

  Dit navn

  Din e-mail

  Dit telefonnr.

  Din besked

  * Vi behandler dine data med respekt, og giver dem ikke videre. Du kan til hver en tid kræve dem slettet. Se vores privatlivs – og cookiepolitik. Du finder linket nederst i footeren på hjemmesiden.

  Se videoen om Konsolidator

  Og forstå hvad det er du kan med løsningen