Document Output

Document Output er en helt unik løsning, som automatiserer udsendelsen af tilbud, ordrebekræftelser, faktura, rykkere mv. Det hele kan sendes i en pdf, vedhæftet en e-mail, – enten med få klik eller fuldstændig automatisk.  Document Output kræver ikke, at der foretages ændringer i rapporterne for at sende dem. Dermed bliver det mere enkelt og billigere at opsætte, udbygge og vedligeholde Document Output.

Spørg os om Document Output

Ring – eller skriv til os.

Tlf.: +45 5353 2020

Mail: kontakt@vektus.dk

Derfor er Document Output relevant for dig

Alt bliver logget

Med Document Output bliver alle aktiviteter logget. Så hvis en kunde for eksempel efterspørger en faktura, er det nemt at se hvornår den er sendt, til hvem, og hvordan den så ud.

Skær 90% af dine omkostninger

Det er let at styre hvem der skal modtage hvilke dokumenter, i de virksomheder i har samhandel med. Du kan vælge at sende dokumenter til en generel e-mailadresse, virksomhedens primære kontaktperson eller til en bestemt gruppe af kontakter. Der er naturligvis også fuld understøttelse af forskellige sprog, således at både rapporter og e-mails udsendes i de rigtige sprog.

Lav rapporter – hurtigt!

Med Document Output kan du sikre dig, at så mange som muligt modtager rapporter med e-mail, og du dermed sparer store beløb på kuvertering og porto. Skulle enkelte modtagere stadig ønske at få rapporterne i papirformat, vil de automatisk blive udskrevet på din printer. Både afsendelse af e-mails og udskrivning på papir håndteres i en og samme arbejdsgang.

En helt unik løsning, som automatiserer udsendelsen af tilbud, ordrebekræftelser, faktura, rykkere mv.

Document Outputs færdige e-mail skabeloner

Document Output indeholder en lang række færdige e-mail skabeloner, som hver har en tilknyttet Business Central rapport, og oplysningerne om hvem der skal modtage den. Det eneste du skal gøre, er at tilpasse e-mailen til din egen profil – så er du i gang. Som standard er der udarbejdet c til:

 • Rykker

 • Kreditnota

 • Følgeseddel

 • Ordrebekræftelse

 • Rentenota

 • Salgsfaktura

 • Tilbud

 • Indkøbsordre

 • Pakkesporing

  (e-mail service uden rapport, men i stedet et link til speditørens website)

 • Kontoudtog

  (inklusiv vedhæftning af bilag for perioden)

Sådan kommer du i gang med Document Output

Skal du i gang med en Continia løsning?
Så kontakt os og få en snak om, hvordan du nemt kommer i gang.

Hvorfor Vektus

Sådan arbejder vi

Vi arbejder på, at din investering i Business Central bliver en succes både her og nu, og på den lange bane.

Få et overblik over, hvad Document Output kan for din virksomhed.

Send os en mail

  Dit navn

  Din e-mail

  Dit telefonnr.

  Din besked

  * Vi behandler dine data med respekt, og giver dem ikke videre. Du kan til hver en tid kræve dem slettet. Se vores privatlivs – og cookiepolitik. Du finder linket nederst i footeren på hjemmesiden.

  Se videoen om Document Output

  Og forstå hvad det er du kan med løsningen